Hesi Kft.

Termékeink

Kenyerek

A HESI Kft. választékában 35-40 féle kenyér szerepel, melyek a hagyományos búzalisztek mellett teljeskiőrlésű búzaliszt, grahamliszt, és rozslisztek felhasználásával készülnek. A kovászos kenyerek mellett megtalálhatók a korpás, magvakkal dúsított, csökkentett szénhidráttartalmú, valamint a szeletelt, csomagolt tartós termékek, ilyenek pl. a toast kenyerek.

Pék-és finomsütemények, kalácsok

A Társaság pék- és finomsütemény választéka meghaladja a 100 félét, amelyek között minden vásárló megtalálhatja ízlésének és táplálkozási szokásainak leginkább megfelelő terméket.

A hagyományos közkedvelt választék mellett  búzakorpa, magas élelmi rost tartalmú, olajos magvak felhasználásával készült péksüteményeket, valamint kelt, omlós, leveles tésztából gyümölcsös töltelékkel, krémekkel, pudingokkal töltött finom pékárut és kalácsféléket készítenek.

Panírmorzsák

A napi cikkek előállítása mellett jelentős volument képvisel a tartós sütőipari termékek közül a morzsagyártás.
A 250 g-os, 500 g-os, 3 kg-os és 10 kg-os változatban előállított hagyományos technológiával készült panírmorzsát a HORECA szektor, élelmiszergyártók, valamint kis- és nagykereskedelmi üzletek részére értékesíti a társaság.
Az ízesített panírmorzsák új, egyedi ízvilágot kínálnak, 250 g-os kiszerelésben kerülnek forgalomba.

Fagyasztott töltött rétesek

A töltött rétes termékcsoport megkönnyíti a vendéglátással és éttermi szolgáltatással foglalkozók életét.  Váratlan vendég vagy terven felüli létszám esetén a fagyasztóból elővéve rövid idő alatt kész desszerttel szolgálhatnak a HORECA szektorban lévő vállalkozások. Jelenleg 400 g-os, ill. 600 g-os kiszerelésben érhetőek el. Vevői igénytől függően más súlyú kiszerelés is lehetséges.

Réteslapok

A prémium minőségű, egyenletesen vékony, kiváló elaszticitású réteslapokból mintegy 15 féle készül friss hűtött és gyorsfagyasztott változatban, főként lakossági kiszerelésben, de a HORECA terület számára is jelentős a gyártás. A gyártási technológia biztosítja a kiváló minőséget és a friss termékeknél is a meghosszabbított minőség megőrzési időt.