A tradicionális vállalkozás 30 éve működik társasági formában. A vállalkozás tevékenysége igen szerteágazó, kenyér, pék-és finomsütemények, hűtött- és gyorsfagyasztott, valamint tartós szárított sütőipari termékek előállítását végzi.
Több mint 30 éve Nyugat-Európába is exportál, mely árbevételének kb. 1/3-át teszi ki. Tartós termékeivel országosan is jelen van a kis- és nagykereskedelmi piacokon, valamint a HORECA szektorban. Partnerei pontos, minőségi kiszolgálását kiemelt feladatának tartja, nemzetközileg is elfogadott, rendszeresen auditált minőségirányítási rendszert működtet. A Társaság 100 %-os magyar magántulajdonban van. Működésüket a megbízhatóság, minőség, stabil, fegyelmezett pénzügyi gazdálkodás jellemzi. Fejlesztéseiket meghatározza a termelékenység és hatékonyság növelés, valamint az Európai Unió 2050-ig terjedő klímapolitikai célkitűzéseinek való fokozatos megfelelés.
1993
A társaság jövőbeni célja a versenyképesség megtartása és fokozása, további K+F-s és innovációs pályázatokon való sikeres részvétel, amelyet magasabb műszaki tartalom mellett a kutatási eredményekre támaszkodva az EGERFOOD Regionális Tudásközpontban való részvétel mellett kíván megvalósítani.