Mintabolt:

Eger, Mátyás király út 78. sz. alatti Mátyás Csemegében:

Az üzlet nyitvatartása: hétfő - vasárnap: 6:00-21:00


Fogyasztói vélemények


Rólunk írták
2013.05.31.
T. H E S I Kft!
Az Önök réteslapja egész Magyarországon messze a legjobb,tökéletes. Korábban Bélapátfalva-i cég forgalmazott hasonlót,de azt már nem lehet találni.Nincs valami kapcsolat önök között?

Azt szeretném kérdezni,hogy Budapesten hol forgalmazzák a réteslapukat,ugyanis eddig a budai M A M M U T üzletközpontban levő M A T C H üzletben szereztem be,a bolt néhány napja bezárt,megszünt,igy nem jutok hozzá .Húsvét előtt vettem ott 15 csomaggal,ma használtam el az utolsót és nagyon el lennék keseredve,ha nem tudnék a továbbiakban hozzájutni.16 féle réteslapot próbáltam ki,sokukat ki kellett dobni,egyeseket nagy kínnal felhasználrtam,de nem voltak jók.

Kérem válaszoljanak a terjesztési helyekkel.
Fáradozásukat köszönöm,üdvözlettel
K.É.

2014.01.05.
Tisztelt Hesi Sütőipari Kft. !
Kaposváron az Aldiban vásároltam az Önök áltat gyártott , készített Backetteria réteslapjukat .
Nagyon kellemes meglepetés volt számomra , hogy nem ragadt össze ebből kifolyólag könnyen szét lehetett választani , nem volt száraz. A tészta megtöltése után probléma nélkül a tepsibe tudtam tenni .
Ami a legfontosabb az íze nagyon-nagyon FINOM , persze a belevalóval együtt .
Tulajdonképpen azért kívánom ezt Önökkel tudatni , mert általában az Ember akkor ír , ha egy terméket reklamál .
Köszönettel :
Sz-né R.V.


2014.03.20.
Tisztelt Kft.!
Nemrégiben Balassagyarmaton, a főutcai outlet élelmiszer boltban fedeztem fel az Önök kenyerét, miután már azt hittem, soha nem eszek már rendes kenyeret, mert napjainkban csak szemetet sütnek a cégek. Nagyon örülök a felfedezésnek, azóta csak az Önök kenyerét veszem, és meg kell állapítsam, vannak még olyanok Magyarországon, akik tudnak nagy tételben is ehető, finom kenyeret sütni!
Még egyszer köszönöm!
Á. Zs.
Balassagyarmat