GINOP-5.2.4-16-2016   projekt tájékoztató:

A kedvezményezett neve: HESI Sütőipari Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Gyakornoki program (tanulószerződéses pályakezdők foglalkoztatására) a HESI Kft-nél

Támogatás összege: 22 104 700 Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018. augusztus 13.

A projekt azonosítószáma: GINOP-5.2.4-16-2016-00016

A projekt tartalmának bemutatása:

A HESI Kft-nél gyakornoki programban foglalkoztatott gyakornokok közvetlen közelről kapnak lehetőséget arra, hogy megismerkedjenek egy olyan élelmiszeripari cég mindennapi működésével, amely a hazai piacon intézmények, magyar valamint külföldi tulajdonú áruházláncok beszállítója, ezenkívül heti kétszeri alkalommal nyugat-európába exportál.

 

A gyakornokok által megismert választék, mintegy 200-féle terméket tartalmaz, s a folyamatos gyártmányfejlesztésnek köszönhetően a receptúra összeállításától kezdve a késztermékek csomagolásáig, s az új termékek vevőpartnerekhez történő eljuttatásában vehetnek részt.

 

A vállalkozás az ipar 4.0 irányába haladva már a gyakornokok foglalkozásának idő intervallumában is gépesített, automatizált.

 

A péksütemények, réteslapok, új berendezéseken történő gyártását, a kenyérfélék szeletelését, csomagolását, gépi jelölését ismerhetik meg a gyakorlatban.

 

A gyakornokok munkavégzését kijelölt, jól felkészült mentorok irányítják, és nyújtanak segítséget a gyártási folyamatokba történő bekapcsolódáshoz, s ahhoz, hogy később önálló munkát is képesek legyenek elvégezni.